lugnetbiblioteket.blogg.se

Biblioteket vid Lugnetgymnasiet är en arbetsplats och en mötesplats för både elever och personal. Vi finns mitt i skolan i ljusa och rymliga lokaler.

God Jul önskar biblioteket!

Publicerad 2019-12-10 09:57:00 i Aktuellt, God Jul!, Läslov, Lästips,

 
Glöm inte att mellandagarna faktiskt är de allra bästa läsdagarna. Det har i alla fall vi på biblioteket alltid tyckt och vi har nu därför laddat upp med extra mycket nytt i läsväg här hos oss. Välkomna att låna innan ni försvinner på er välförtjänta ledighet!

Glöm inte heller att delta i vårt julbokquiz, som nu genomförs för sjätte året i rad! Ett bra sätt att testa sina kunskaper om bokåret 2019. Observera att alla hjälpmedel är tillåtna - utom att fråga oss bibliotekarier direkt, förstås. Finfina bokpriser väntar som vanligt vinnarna - och vi bjuder traditionsenligt alla biblioteksbesökare på pepparkakor!

Ett stort tack till alla våra låntagare och besökare för ett mycket gott samarbete under den hösttermin som nu snabbt lider mot sitt slut! Vi har sagt det förr, men säger det gärna igen: Utan er vore vi inget bibliotek värt namnet. Välkomna tillbaka i januari!

En God Jul och ett härligt jullov önskas er alla!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela