lugnetbiblioteket.blogg.se

Biblioteket vid Lugnetgymnasiet är en arbetsplats och en mötesplats för både elever och personal. Vi finns mitt i skolan i ljusa och rymliga lokaler.

Höst är lika med läsning!

Publicerad 2019-08-21 13:31:53 i Lästips, Utställningar,

"Äntligen höst!", konstaterar vi på biblioteket. Visserligen var det skönt att vara ledig och nog har vi haft tid att ägna oss åt läsning även under sommarledigheten. Men hösten är för många den ultimata lästiden.
 
Mörka kvällar, varma plädar, spännande böcker...
 
Välkomna tillbaka till vårt bibliotek! Efter flera månader i exil är vi nu väldigt glada att åter få flytta in i våra ljusa, rymliga lokaler. Det mesta är på plats och vi hoppas att vår utlåningsapparat, som varit obrukbar alltsedan återflytten, snart ska vara i funktion igen. Till dess kan vi registrera era lån på våra datorer.
En liten höstläsningsutställning, med idel nya och fräscha böcker, har kommit upp och ska förhoppningsvis inspirera er till både lån och läsning.
 
Ett nytt läsår betyder också nya besökare. Du som är lärare, glöm inte bort att boka in dina ettor hos oss för biblioteksinfo och en liten rundvandring i våra lokaler.
 
Vi ses i biblioteket!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela