lugnetbiblioteket.blogg.se

Biblioteket vid Lugnetgymnasiet är en arbetsplats och en mötesplats för både elever och personal. Vi finns mitt i skolan i ljusa och rymliga lokaler.

En glad överraskning!

Publicerad 2018-05-02 13:17:00 i Aktuellt, Lästips,

 
När vi, efter långhelgen, återvände till vår arbetsplats i biblioteket och loggade in oss på jobbmailen, så väntade en överraskning.

Jag citerar:

"Den lokala Stipendienämnden träffades under förra veckan och jag fick i uppdrag att meddela er att ni kommer att få motta stipendium om 8100 kr från "Krusbergsfonden, Krus Ebbe-gården".

Wow! Så glada vi blev!

Att uppmärksammas för det man gör är viktigt för såväl gammal som ung. Varje uppskattande ord genererar ny energi och arbetsglädje.

I biblioteket funderar vi nu som bäst över vad vi ska lägga dessa stipendiepengar på. Det finns många prioriterade områden – lättläst, klassiker, böcker som kan locka killar till läsning, böcker på andra främmande språk än engelska... Vi återkommer förstås här på bloggen när vi funderat klart och tar som vanligt gärna emot tips från er.

Stort tack till alla som, genom att ta del av vår verksamhet, bidragit till att just vi fått den här extra uppmärksamheten.

 

 

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela