lugnetbiblioteket.blogg.se

Biblioteket vid Lugnetgymnasiet är en arbetsplats och en mötesplats för både elever och personal. Vi finns mitt i skolan i ljusa och rymliga lokaler.

Jul i biblioteket!

Publicerad 2018-12-10 15:37:56 i Aktuellt, Tävlingar, Utställningar,

Julen har kommit till biblioteket och under denna vecka och nästkommande hälsar vi alla - gammal som ung - välkomna att delta i det firande som har blivit lite av en tradition här på vår skola.
 
Testa dina litteraturkunskaper i vår julquiz på temat "Bokåret 2018"! Självklart får man googla och förhoppningsvis lär man sig något på köpet. Vi lottar ut fina bokpriser till tre lyckliga vinnare.
Passa också på att låna hem läsning så att det räcker under hela den långa julledigheten. Jullov är lika med julläsning, tycker vi och vi har denna jul laddat upp med sällan skådade mängder av nya, fräscha böcker. Här finns allt från alldeles nyutkomna och aktuella titlar till en stor mängd pocketugåvor av både nyare favoriter och klassiker.
 
Vi bjuder som vanligt alla våra besökarer på pepparkakor!
Sist men inte minst så vill vi passa på att rikta ett tack till alla er - elever och personal - som besökt oss, ställt frågor till oss, lånat böcker av oss och samarbetat med oss, under den gångna höstterminen. Utan er vore vi inget bibliotek!
 
God Jul och på återseende i januari!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela